Kendi üretimimiz olan meşhur Bayburt kerti loru. Bol miktarda çeçil katarak imal etmekteyiz.
Bize özel üretimim aşamalarının her alanında hijyen koşullarına azami dikkat göstermekteyiz. Lorun olgunlaşma süresi 6 ay ila 1 yıl arasındadır.
Yani çeçilli kerti lorumuzu hazırladıktan sonra tam olarak lezzetini alması ve olgunlaşması için 6 ay ile 1 yıl arasında soğuk hava depolarımızda bekleterek tam anlamıyla olgunlaşmasını sağladıktan sonra satışa sunmaktayız.
Bayburt mutfak kültürünün olmazsa olmaz lezzeti kerti lor yöresel lezzetlerimiz arasında ilk sırayı alan bir üründür. Genellikle sabah kahvaltılarında tereyağıyla birlikte yada sade olarak tüketilen bol çeçilli kerti lor farklı lezzetiyle beğeni toplamaktadır.